به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از خوراکیهای خوشمزه که میتوانید در این فصل از آن بهره ببرید و از خواصش هم استفاده کنید کیک کدوحلوایی است.
مواد لازم
۲ /۱ پیمانه کره نرمشده
۴۰۰ گرم کدو حلوایی پختهشده
۳ عدد تخم مرغ
۲ /۱ قچ وانیل
۲/۱، ۱ پیمانه آرد
۱ قچ بیکینگ پودر
۲ /۱ قچ نمک
۲ /۱ قچ دارچین
۴ /۱ قچ زنجبیل
۴ /۱ قچ جوز هندی
۳۰۰ میلی لیتر شیر کمچرب
۲ /۱ سه پیمانه شکر
۴ /۳ پیمانه پنیر خامهای
۱ قچ پوست پرتقال رندهشده
۲ فنجان پرتقال خرد شده
۱ فنجان دانه انار
۱. فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) روشن کنید.
۲. نیم پیمانه از شکر را با کره در کاسهای بریزید و هم بزنید تا دانههای شکر با کره مخلوط شوند. کدو حلوایی را کمی بکوبید تا نرم و یکدست شود، سپس آن را به شکر و کره اضافه کنید و هم بزنید. سپس تخممرغها و وانیل را اضافه کنید.
۳. آرد را با نمک، بیکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و زنجبیل مخلوط کنید و سپس شیر را به آنها اضافه کنید. بعد آنها را با کره و شکری که قبلا هم زده بودید، مخلوط کنید. حالا مایه بهدست آمده را به دوبخش تقسیم کرده و هرکدام را در قالب گرد جداگانهای بریزید. کف قالب را از قبل چرب کنید. قالبها را نیم ساعت در فر بگذارید و بعد از پخت اجازه دهید کاملا خنک شوند.
۴. یک فنجان از پودر شکر باقیمانده و پنیر خامهای را در کاسهای بزرگ بریزید. با همزن هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در این مرحله باقیمانده پودر شکر و پوست پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید.
۵. یک لایه از کیک را در بشقاب یا دیس بزرگ قرار دهید. دو سوم فنجان از مخلوط پنیر خامهای را روی سطح کیک پخش کنید. لایه دوم از کیک را روی آن بگذارید و باقیمانده آن را روی سطح کیک صاف کنید. تکههای پرتقال را دور لبه کیک بچینید و در وسط آن دانههای انار را قرار دهید. سپس سطح کیک را بپوشانید، آن را در یخچال بگذارید و بعد از چند ساعت سرو کنید. / همشهری آنلاین